Kontaktuppgifter

Aeterno AB

Besöksadress

Nygatan 25

803 20 GÄVLE

Postadress

Nygatan 25

803 20 GÄVLE

Telefon:

026-10 92 36

Verksamhetsbeskrivning

Glaset och glädjen!

Välkommen till Aeterno vin och sprithandel! Här öppnar vi vinkällaren och bjuder in dig att botanisera bland mogen Bordeaux, friska österrikare och nyklassiska spanjorer. Vi hoppas att det ska smaka!

Vad kan du då vänta dig av oss på Aeterno Vin & Sprithandel? Som namnet antyder söker vi de eviga smakerna och har vår passion för vin likväl som vår önskan att uppleva och upptäcka nytt med oss in i verksamheten. Vi kommer att göra vårt yttersta för att spåra upp prisvärda, mogna viner ur gamla världens källare. Det har länge funnits ett tomrum i det svenska utbudet – ett vi nu ska fylla! Du som redan hittat din smak för klassiska européer är välkommen, liksom du som vill upptäcka vad lagring och hantverk kan skapa till njutning i glas och gom. Som komplement till det mogna har vi en samling spännande kvalitetsprodukter från vineuropa och den nya världen, många lämpade att dricka nu och några lämpliga för källaren.

Bland de mogna rör det sig om små partier av det vi kan lägga beslag på; vi hoppas därför att du vill följa oss regelbundet för att se vad som är på gång, liksom att du kommer med önskemål om vad du skulle vilja se i vårt lager. Vår förhoppning är att vi kan ge dig goda och prisvärda viner tillgängliga genom Systembolagets beställningssortiment och till våra restaurangkunder genom direkt kontakt. Låt oss slå följe mot nya vinupplevelser!
Jesper Jansson
och personalen på Aeterno Vin & Sprithandel

Företagsinformation

Län:

Gävleborgs län

Ort:

Gävle

Sökord:

Tjänster

ring gratis
skicka som sms
tipsa en vÄn

Just nu erbjuder vi inte denna tjänst, den kan komma att återinföras inom kort.

Aeterno AB

Skicka kontaktuppgifter som SMS

Mottagarnummer:

Tipsa en vän om:

Aeterno AB

Ditt namn

Din e-post

Mottagar e-post

VÄGBESKRIVNING

Ange din startpunkt och se snabbaste vägen till företaget.

Video Presentation

Google Street View - VIRTUELL RUNDVANDRING

Kontakta Aeterno AB

Ditt namn:

*

Din e-postadress:

*

Företag:

Ditt telefonnummer:

*

Ämne:

*

Din hemsida:

Meddelande: *

Kontrollkod:Captcha

*